Duna : impérium - Dennen, Paul (Rexport, s.r.o., 2021)
Duna: Impérium je strategická hra, ve které se hráči v čele velkorodů střetnou v boji o nadvládu nad legendární pouštní planetou. Hra vychází z knihy Franka Herberta Duna, dalších navazujících knih a také nového filmu. Hra v sobě kombinuje mechanismy stavby balíčku (deckbuilding) a umisťování dělníků (workerplacement).