Zoo New York - Rosenberg, Uwe, 1970- (Mindok, 2020)
Zoo New York je rodinná hra, ve které hráči staví zoo. Na hrací desku přidávají nové výběhy a také zvířata, která se můžou v zoo i množit. Cílem je vybudovat tu nejlepší zoo, která svému majiteli přinese co největší množství vítězných bodů.