Atentát na Hitlera - duBarry, Philip (Rexport, s.r.o., 2016)
Kooperativní desková hra, která je zasazená do prostředí nacistického Německa. Hráči v ní představují spiklence, jejichž cílem je skoncovat s Hitlerovou vládou. Cestují po Evropě a dávají dohromady plány na atentát, ale tak snadné to není! Mechanismus ve hře se jim snaží jejich plány zhatit, dostat je do vězení a skoncovat tak s odporem proti Vůdci. Hra je určená zkušenějším hráčům a milovníkům historie. Objevují se v ní reálné historické události, ale hráči mají možnost převyprávět historii jinak.