Temné znamení - Launius, Richard (Fantasy flight publishing, inc., 2011)
Temné znamení je kostkovo-karetní hra zasazená do lovecraftovského prostředí populární deskové hry Arkham Horror. Stejně jako v Arkhamu se otvírají portály, kterými se na Zem valí všemožné příšernosti z jiných světů. Vaším úkolem je primárně zastavit příchod Prastarého, mocného monstra, které na vás čeká na konci hry. Ale čas je neúprosný a vy musíte velmi rychle nalézt staré znaky (to jsou právě ta temná znamení), kterými dokážete zapečetit bránu a zvítězit. Herní plán se skládá z jednotlivých adventure karet, kterých je k dispozici téměř 50 (na začátku použijete 6). Díky tomu rozestavení hry bude pokaždé jiné a hra má velkou znovuhratelnost.