Nevyzpytatelní : hra se skrytými rolemi plná hrůzy a nejistoty - Fanchi, Tony (Fantasy Flight Games, 2021)
Nevyzpytatelní je desková hra z prostředí světa oblíbeného Arkham Horroru, která staví na mechanikách populární hry Battlestar Galactica. Hráči představují posádku parníku Atlantika, který se plaví do Nové Anglie. Loď však sledují temné stíny hluboko pod vodou. Někteří hráči jsou lidé, kteří bojují o přežití lodi, jejích cestujících a posádky. Jiní hráči jsou naopak zrádci, kteří byli na parník vysláni hlubinnými, aby zajistili, že loď do přístavu nedopluje. Jelikož jsou role hráčů skryté, je pro vítězství v Nevyzpytatelných zásadní správně určit, kdo je přítel a kdo nepřítel.