Catan : big box - Teuber, Klaus, 1952- (KOSMOS Verlag, 2019)
Velké vydání populárních Osadníků. Obsahuje kromě základní hry také rozšíření pro hraní v 5-6 hráčích, kostkovou hru Catan a také čtyři scénáře. Je tak možné si zahrát například na mapách New Yorku či Korsiky.