Caverna : sedláci z jeskyní - Rosenberg, Uwe, 1970- (Mindok, 2021)
Strategická hra, která volně navazuje na veleúspěšnou hru Agricola. Hráči se stanou vůdci vousaté trpasličí rodiny, která žije v malé jeskyni v horách a začínají se zemědělcem a jeho manželkou. Každý člen farmářské rodiny představuje akci, kterou hráč může během kola vykonat. Pěstuje se les před jeskyní a hloubí se do nitra hory. Jeskyně se může zařídit jako obydlí pro potomstvo, stejně tak jako pracovní prostor pro malé podniky.