Divukraj - Wilson, James A. (REXhry.cz, 2018)
Budovatelská karetní hra z prostředí lesních zvířat, která budují své vzkvétající město. V průběhu hry hráči získávají karty budov nebo jejich obyvatel, které vykládají před sebe. Karty mají různé vlastnosti a schopnosti, které se mezi sebou různě kombinují a umožňují tak získávat suroviny pro další rozvoj. Hra je nádherně ilustrovaná a zpracovaná.