Role sociálních sítí v cestovním ruchu - Ilčík, Radim (2021)
Předkládaná diplomová práce se zaměřuje právě na téma sociálních sítí a jejích stoupajícímu vlivu, a to konkrétně v oblasti cestovního ruchu. Roli příkladné sociální sítě bude pro potřeby této práce hrát zejména Instagram, který v posledních letech zaznamenává značný boom. Hlavním cílem práce je zjistit celkovou roli a moc sociálních sítí, a to nejen ve virtuálním prostoru, ale také poukázat na jejich průnik do světa materiálního, který nemusí vždy reflektovat reálný obraz dané destinace.