Změny mozkových sítí u epilepsie temporálního laloku - Strýček, Ondřej (2021)
Dizertační práce se zabývá změnami kognitivních sítí u pacientů s epilepsií temporálního laloku s hippokampální sklerózou a možnými kompenzatorními (nebo maladaptivními) mechanismy. Analýza sítí je založena na výpočtech funkční konektivity z dat mnohokanálového EEG zrekonstruovaných do objemu.