Iron deficiency anaemia : assessment, prevention, and control : a guide for programme managers

Saved in:
Bibliographic Details
Format: Book
Language:English
Published: Geneva : WHO, 2001
Subjects:
Cover Image
LEADER 01652nam a22004217i 4500
001 MUB01006479629
003 CZ BrMU
005 20210330134212.0
008 210330s2001 sz ||||| |||||||||||eng d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2021-05-10 
040 |a BOD034  |b cze  |e rda 
072 7 |a 613  |x Hygiena. Lidské zdraví  |2 Konspekt  |9 14 
080 |a 616.155.194  |2 MRF 
080 |a 616-084  |2 MRF 
245 0 0 |a Iron deficiency anaemia :  |b assessment, prevention, and control : a guide for programme managers 
264 1 |a Geneva :  |b WHO,  |c 2001 
300 |a xiii, 114 stran 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
655 7 |a příručky  |7 fd133209  |2 czenas 
655 9 |a handbooks and manuals  |2 eczenas 
650 0 2 |a Anemia, Iron-Deficiency 
650 0 2 |a Dietary Supplements 
650 0 2 |a Preventive Health Services 
650 0 7 |a anemie z nedostatku železa  |x epidemiologie  |2 czmesh 
650 0 7 |a anemie z nedostatku železa  |x prevence a kontrola  |2 czmesh 
650 0 7 |a potravní doplňky  |2 czmesh 
650 0 7 |a služby preventivní péče  |2 czmesh 
710 2 |a Světová zdravotnická organizace  |7 kn20010711442  |4 pbl 
CAT |a GREGROVA  |b 02  |c 20210330  |l MUB01  |h 1342 
CAT |c 20210510  |l MUB01  |h 0933 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1039 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 2025 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2021-05-10 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 SKLAD  |b KUK - sklad  |3 I-34296  |6 3284018213  |5 3284018213  |8 20210330  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |r 20210330  |s dar 
AVA |a MED50  |b KUK  |c KUK - sklad  |d I-34296  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j SKLAD