Elektronický dôkazný prostriedok - Abelovský, Tomáš (2020)
Dizertačná práca má za cieľ vysvetliť vybrané právne otázky elektronického dôkazného prostriedku ako kľúčového elementu procesného práva v 21. storočí. Práca sa snaží obhájiť platnosť a význam zásady voľného hodnotenia dôkazov vo svetle elektronických dôkazných prostriedkov primárne v občianskom práve procesnom v Českej a Slovenskej republike. Práca ponúka taktiež exkurz do trestného práva procesného a zahraničnej procesnej úpravy.