Moderní trendy v personalizované radioterapii mozkových metastáz /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Kazda, Tomáš (Dissertant)
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: 2019
Subjects:
Cover Image
LEADER 01660ntm a22004337i 4500
001 MUB01006478912
003 CZ BrMU
005 20210304084349.0
008 210304s2019 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2021-05-10 
040 |a BOD002  |b cze  |e rda 
072 7 |a 616  |x Patologie. Klinická medicína  |2 Konspekt  |9 14 
080 |a 616-006.04  |2 MRF 
080 |a 616.831  |2 MRF 
080 |a 615.849  |2 MRF 
100 1 |a Kazda, Tomáš  |7 xx0213412  |4 dis 
245 1 0 |a Moderní trendy v personalizované radioterapii mozkových metastáz /  |c Tomáš Kazda 
264 0 |c 2019 
300 |a 142 listů 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
500 |a Vedoucí práce: 
502 |a Habilitační práce--Masarykova univerzita, Lékařská fakulta, 2019 
650 0 7 |a mozkové nádory  |x radioterapie  |2 czmesh 
650 0 7 |a radioterapie  |x trendy  |2 czmesh 
650 0 7 |a metastázy nádorů  |2 czmesh 
650 0 2 |a Brain Neoplasms 
650 0 2 |a Radiotherapy 
650 0 2 |a Neoplasm Metastasis 
655 7 |a habilitační práce  |7 fd185153  |2 czenas 
655 9 |a habilitation theses  |2 eczenas 
710 2 |a Masarykova univerzita.  |b Lékařská fakulta  |7 kn20010709277  |4 dgg 
CAT |a GREGROVA  |b 02  |c 20210304  |l MUB01  |h 0843 
CAT |c 20210510  |l MUB01  |h 0933 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2021-05-10 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m VYSPR  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 SKLAD  |b KUK - sklad  |3 LF-K-17217  |6 3147084825  |5 3147084825  |8 20210304  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |r 20210304  |s převod 
AVA |a MED50  |b KUK  |c KUK - sklad  |d LF-K-17217  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j SKLAD