Exogenní vlivy v etiologii nádorů kolorekta žen /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Slavíková, Miroslava (Dissertant)
Other Authors: Geryk, Edvard, 1951- (Thesis advisor)
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: 1997
Subjects:
Cover Image
LEADER 01697ntm a22004097i 4500
001 MUB01006477605
003 CZ BrMU
005 20210205112502.0
008 210205s1997 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2021-05-10 
040 |a BOD002  |b cze  |e rda 
072 7 |a 613  |x Hygiena. Lidské zdraví  |2 Konspekt  |9 14 
080 |a 616.345/.351-006.6  |2 MRF 
080 |a 613.99  |2 MRF 
100 1 |a Slavíková, Miroslava  |* [absolvent LF MU]  |4 dis 
245 1 0 |a Exogenní vlivy v etiologii nádorů kolorekta žen /  |c Miroslava Slavíková 
264 0 |c 1997 
300 |a 49 listů, 33 nečíslovaných listů přílohy 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
500 |a Vedoucí práce: Edvard Geryk 
502 |a Bakalářská práce (Bc.)--Masarykova univerzita, Lékařská fakulta, 1997 
650 0 7 |a kolorektální nádory  |x etiologie  |2 czmesh 
650 0 7 |a zdraví žen  |2 czmesh 
650 0 9 |a Colorectal Neoplasms  |2 eczenas 
650 0 2 |a Women's Health 
655 7 |a bakalářské práce  |7 fd132403  |2 czenas 
655 9 |a bachelor's theses  |2 eczenas 
700 1 |a Geryk, Edvard,  |d 1951-  |7 mzk2004246427  |4 ths 
710 2 |a Masarykova univerzita.  |b Ústav preventivního lékařství  |7 kn20030808013  |4 dgg 
CAT |a GREGROVA  |b 02  |c 20210205  |l MUB01  |h 1125 
CAT |c 20210510  |l MUB01  |h 0932 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2021-05-10 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m VYSPR  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 SKLAD  |b KUK - sklad  |3 LF-K-17034  |6 3147084737  |5 3147084737  |8 20210205  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |r 20210205  |s převod 
AVA |a MED50  |b KUK  |c KUK - sklad  |d LF-K-17034  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j SKLAD