Jídlo není jenom "něco k jídlu" : tradiční stravování a pokrmy jako součást regionální a národní identity ve vědomí a paměti současné společnosti /
Uloženo v:
Hlavní autor: | |
---|---|
Typ dokumentu: | Kniha |
Jazyk: | Čeština |
Vydáno: |
Opava :
Slezská univerzita,
2020
|
Vydání: | Vydání první |
Témata: |
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
Filozofická fakulta – katedry a ústavy
Popis | Stav | Knihovna | Sbírka | Signatura | Poznámky | Čárový kód |
---|---|---|---|---|---|---|
Dostupné Mimo UK |
Filozofická fakulta – katedry a ústavy | evrop. etnologie | 2572208373 |
Fakulta sociálních studií
Popis | Stav | Knihovna | Sbírka | Signatura | Poznámky | Čárový kód |
---|---|---|---|---|---|---|
Měsíční do 2024-05-21 |
Fakulta sociálních studií | volný výběr | E12-1258 | 4240787616 |
Pedagogická fakulta
Popis | Stav | Knihovna | Sbírka | Signatura | Poznámky | Čárový kód |
---|---|---|---|---|---|---|
Dostupné Měsíční |
Pedagogická fakulta | ÚK - 1. podlaží | 470JANÁ | 3201108957 |