Rising sun - Lang, Eric M., 1972- (ADC Blackfire Entertainment, s.r.o., 2017)
Desková hra odehrávající se ve středověkém Japonsku. Hráči vedou své klany na nová území, do válek, ale i silných spojenectví a budují nové pevnosti a silné armády. Pomáhají jim mocné mýtické bytosti nebo přízeň některého z bohů. Hra oplývá nádherným vizuálem, kterému dominují precizní figurky.