Age of Conan : the strategy board game - Di Meglio, Roberto, 1966- (Fantasy flight publishing, inc., 2008)
Strategická hra odehrávající se ve světě slavného cimmerského barbara Conana, postavy, kterou vytvořil americký spisovatel R. E. Howard. Hráči kontrolují jedno z království hyborské éry (Aquilonii, Hyperboreu, Turan či Stygii), ale také největšího hrdinu té doby - Conana. Hráči proti sobě bojují, uzavírají spojenectví a také soupeří o to, kdo bude kontrolovat Conana v jeho dobrodružstvích a komu se na konci podaří korunovat ho králem své země. Age of Conan vyniká precizním zpracováním.