The colonists : the epic strategy game - Puls, Tim (Lookout-Spiele, 2019)
Náročnější strategická hra. Stáváte se starostou vesnice a snažíte se ji co nejvíce rozvinout. Musíte přivést nové farmáře, řemeslníky a další občany, chytře hospodařit s omezenými zdroji, vytvářet nová pracovní místa, vzdělávat populaci a stavět nové domy. Na výběr je celá řada akcí. Hra obsahuje několik scénářů od začátečnického, který slouží k naučení pravidel, až po expertský.