Hrdinové bez záruky - Lapp, Kasper (REXport, s.r.o., 2017)
Kooperativní hra, která se na rozdíl od mnoha jiných hrdinských kooperativek odehrává v reálném čase a každý hráč může hýbat se všemi postavami. A co je nejdůležitější: až na vyhrazené herní okamžiky spolu hráči nesmí mluvit a ani se jinak dorozumívat posunky či gesty. Cílem hry je uniknout z obchodního domu se všemi potřebnými předměty do vypršení časového limitu.