Klub ztroskotanců - Suchý, Vladimír (Mindok, 2016)
Hráči představují viktoriánské gentlemany, kteří si uvědomili, že nižší třídy si umí užívat života o něco lépe. Spácháte tedy přátelskou soutěž o to, kdo z vás dokáže zlikvidovat své společenské postavení nejdůkladněji. Ve hře Klub ztroskotanců budete soupeřit ve třech disciplínách. Čeká vás snaha prohrát ve volbách, zbavit se všeho majetku nebo urazit nejvlivnější osobnosti vyšší společnosti. Můžete se zúčastnit kombinace obou disciplín či všech třech najednou. Každá součást hry reaguje na ony dvě zbylé. Bude třeba vybalancovat správnou strategii, abyste uspěli.