Captain Sonar : synchronize - organize - navigate - attack - repair - Fraga, Roberto, 1960- (Matagot, 2019)
Týmová hra v reálném čase, kdy se se svým týmem snažíte najít a zničit ponorku nepřátelského týmu. Každý člen posádky má svou vlastní roli: kapitán, obsluha sonaru, kormidelník atd. Hrát se může na různých mapách s různou obtížností.