Dominion : svět napínavých dobrodružství - Vaccarino, Donald X., 1969- (ALBI Česká republika a.s., 2009)
Legendární karetní hra, ve které každý hráč má vlastní balíček karet. Ten představuje dominium a obsahuje finanční zdroje, vítězné body a akce, které může hráč provádět. Na začátku je v balíčku nezajímavá sestava statků a měďáků. Avšak brány světa jsou otevřeny dokořán a hráč může budovat svou říši stavbou vesnic, založením tržiště či postavením trůnního sálu. Musí ji však rozšířit rychleji než protihráči. Kvůli tomu se buduje dobírací balíček. Hru vyhrává hráč, který má na jejím konci ve svém balíčku největší počet vítězných bodů.