Space alert - Chvátil, Vladimír, 1971- ([Praha] : Czech Games Edition, 2008)
Týmová hra o přežití. Hráči se stávají posádkou průzkumné lodi poslané hyperprostorem. Jejich úkolem je zmapovat nebezpečný sektor galaxie. Hra je řízena desetiminutovými stopami na přiložených CD. Deset minut totiž trvá průzkum nepřátelského sektoru a úkolem hráčů je bránit loď po tuto dobu. Pokud uspějí, vrátí se zpět s cennými daty. Pokud ne, bude potřeba vycvičit novou posádku.
Pro hráče od 14 let
Keywords: deskové hry; board games