Zooloretto - Schacht, Michael, 1964- (Abacusspiele, 2007)
Každý hráč je majitelem zoologické zahrady, do které se snaží nalákat co nejvíce návštěvníků, a tím získat co největší množství bodů. Pokud se někomu daří získávat pro zoo hodně zvířecích obyvatel, je na místě zoologickou zahradu dále rozšiřovat. Zvířata, která se nevejdou do výběhu, musí do stodoly a nemohou je tak návštěvníci vidět a obdivovat. Hráč se tím připravuje o drahocenné body.