Obludárium - Garfield, Richard, 1963- (Mindok, 2019)
Karetní hra věhlasného autora Richarda Garfielda. V Obludáriu se hráč stává kočovným krotitelem, který se živí předváděním příšer. Základní mechanikou hry je draftování karet, získávání karet krajů a následně získávání a krocení příšer.