Dračí palác - Silva, Lorenzo (Dino Toys, s.r.o., 2017)
Rodinná abstraktní hra využívající kameny ze hry mahjong. Hráči odebírají kameny z hroutícího se hradu a staví svatyně. Svatyně vznikají přikládáním stejných druhů kamenů k sobě. V momentě, kdy je na tyto kameny umístěna střecha, svatyně se oboduje. Během hraní mohou hráči využívat služeb hodných duchů a musí plnit požadavky prastarých draků.