Plyšová hlídka : hra s knihou příběhů - Hawthorne, Jerry (Mindok, 2017)
Dobrodružná desková hra s příběhem, v níž se hráči ujmou rolí chrabrých plyšáků a každý se snaží uhlídat svoji holčičku před zákeřným lordem Hrůzimorem. Pomocí barevných kostek se provádí nejrůznější akce, např. boje na blízko a odvážné skoky přes propast. Hra je založena na originálním konceptu: knize příběhů, která slouží současně jako přehled pravidel, průvodce příběhem i herní plán.