Marvel Champions : karetní hra - Boggs, Michael (ADC Blackfire Entertainment, s.r.o., 2019)
Živoucí kooperativní hra (Living Card Game), během které se hráči vžijí do rolí mocných komiksových superhrdinů. Tato základní sada umožňuje až čtyřem hráčům zmařit společnými silami ďábelské plány trojice různých padouchů.