Labužníci - Gruhl, Ken (ADC Blackfire Entertainment, s.r.o., 2019)
Ve hře Labužníci se hráči stanou provozovateli restaurací. Budou se muset snažit přidávat nová jídla na své jídelní lístky, aby je labužníci vyhledávali a oni získali co nejvíce bodů. K tomu jim může dopomoci i nějaký věhlasný chef, který nějakou tu hvězdičku přidá navíc. Hráč, který získá nejvíce bodů, se stane králem restauratérů a vítězem hry.