Fotosyntéza - Hach, Hjalmar (Dino Toys s.r.o., 2017)
Rodinná a abstraktní hra, která se odehrává v malém lese a soupeří v ní různé druhy stromů o to, kdo pomocí semínek rozšíří své řady co nejvíce. Pomocníci jsou sluneční svit i rašící lístky. Hráči za každý vzrostlý strom získají body. V pravidlech najdete základní i náročnější variantu hry.