Doba kamenná - Brunnhofer, Bernd, 1946- (Mindok, 2019)
Rodinná hra, ve které každý hráč vede vlastní pravěký kmen. Snaží se rozšiřovat svoji populaci, stavět příbytky a přicházet s novými vynálezy. To vše za pomoci surovin, které získávají členové kmene. Hra s velmi pěkným originálním systémem využití hodů kostkami, které samozřejmě znamenají určitý prvek náhody, ale zase zpřístupňují hru široké veřejnosti.