Hrdina v kostce : kostková hra o tvorbě hrdinů - Matejka, Keith (Rexport, 2016)
Kostková strategická hra, ve které hráč vytváří ideálního fantasy hrdinu. Na začátku se vylosuje rasa, povolání, přesvědčení a původ a v průběhu hry se snaží hráč pomocí správného umisťování kostek získat ty správné statistiky, jako je síla, obratnost, charisma apod. Čím silnější kostku si ale vybere, tím později bude v daném kole vybírat z karet vybavení, dovedností a vlastností, které umí také slušně nabrat body.