Podmořská města - Suchý, Vladimír (Mindok, 2018)
Ve hře Podmořská města hráči dostanou z důvodu přelidnění Země za úkol vybudovat tu nejlepší a k životu přizpůsobenou podvodní oblast. Shromažďují zdroje nutné pro budování měst, dopravní infrastruktury i zařízení nutných pro zajištění života pod mořskou hladinou. Hra je postavená na principu umisťování karet na určité pozice.