Azul - Kiesling, Michael, 1957- (Praha : Mindok, 2018)
Abstraktní a vysoce přemýšlivá kombinační hra. Hráči se přenesou do Portugalska jakožto umělci, kteří zdobí palác Évora barevnými kachlíky. Ve svém tahu hráči sbírají barevné kachličky, které umisťují na vlastní hráčské desky. Za to v průběhu hry dostávají body, stejně jako za stavění různých vzorů a dělání barevných setů. Za přebývající kachlíky jsou bodové postihy.
Pro 2-4 hráče od 8 let
Keywords: deskové hry; board games; deskové hry; board games