Na křídlech - Hargrave, Elizabeth (Mindok, 2019)
Hra s ornitologickou tématikou. Hráči se v průběhu hry snaží přilákat ty nejvzácnější ptačí druhy do své rezervace. Hraje se na čtyři kola a zvítězí hráč s nejvíce vítěznými body, které lze získat za zajímavé ptáky ve sbírce, plněním různých úkolů, za snůšku vajec, akumulovanou potravu a kořist. Vajíčka neslouží jen jako vítězné body, ale také jako platidlo za různé akce v průběhu hry. Hra obsahuje i solitérní mód pro jednoho hráče.