Mystic vale : a card crafting game of nature's power - Clair, John D. (Alderac Entertainment Group, 2016)
Mystic Vale je strategická karetní hra, která přináší unikátní mechaniku card crafting. Hráči se chopí rolí druidských klanů a snaží se očistit prokletou krajinu.