Říše příšer - Mata, Gorka, 1973-; Solé, Serge; Schloesser, Daniel; Fernández, Victor (Brno : Rexport, s.r.o., 2018)
Hra z fantasy prostředí, která kombinuje využívání kostek s populární mechanikou worker-placementu. Hráči se ve hře snaží bránit Citadelu, ve které navštěvují různé budovy, najímají žoldáky, nakupují pro ně vybavení a zbroj, ale také pasti a jedy. Žoldáky totiž hráči posílají na výpravy za hradby Citadely, aby se utkali s příšerami, které ji ohrožují. Kdo získá pro sebe nejvíce slávy za hrdinské skutky při obraně města, bude odměněn královskou korunou.
Pro hráče od 12 let
Keywords: deskové hry; board games