Ostrov koček - West, Frank, 1986- (Mindok, 2019)
Kompetitivní společenská hra, v níž se stanete ušlechtilými zachránci prastaré populace koček. Budete klást dílky koček do čtvercové sítě a vybírat karty z kolující nabídky. Možnost sledovat různé strategie přinese výzvu i zkušeným hráčům. Hra nabízí také sólovou variantu a zjednodušený režim pro rodinné hraní.