Small world : underground - Keyaerts, Philippe (Days of Wonder, 2011)
Nová verze oblíbené hry Smallworld obsahuje 15 nových ras a 21 různých schopností. Každý hráč ovládá několik ras a jim přiřazených schopností a snaží se udržet pod kontrolou co nejvíce podzemních lokalit. Některá specifická místa jsou na začátku hry chráněna netvory, které si musí hráč nejprve podmanit. Na konci každého kola hráč získává body za oblasti, které aktuálně ovládá. Smallworld Underground je hratelný samostatně nebo hru lze kombinovat s ostatními vydanými herními prvky. Vydavatel doporučuje Smallworld Underground hráčům, kteří již dobře znají původní hru Smallworld.