Využívání výživových doplňků ke zlepšení kvality onkologicky nemocných /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Schwanová, Michaela (Dissertant)
Other Authors: Hadašová, Eva, 1941- (Thesis advisor)
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: 2003
Subjects:
Cover Image
LEADER 02243ntm a22005777i 4500
001 MUB01006474353
003 CZ BrMU
005 20201125094904.0
008 201125s2003 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2021-01-11 
040 |a BOD002  |b cze  |e rda 
072 7 |a 613  |x Hygiena. Lidské zdraví  |2 Konspekt  |9 14 
080 |a 613.2  |2 MRF 
080 |a 616-006.04-052  |2 MRF 
080 |a 615.874  |2 MRF 
100 1 |a Schwanová, Michaela  |* [absolvent LF MU]  |4 dis 
245 1 0 |a Využívání výživových doplňků ke zlepšení kvality onkologicky nemocných /  |c Michaela Schwanová 
264 0 |c 2003 
300 |a 66 listů 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
500 |a Vedoucí práce: Eva Hadašová 
502 |a Diplomová práce (Mgr.)--Masarykova univerzita, Lékařská fakulta, 2003 
650 0 7 |a enterální výživa  |2 czmesh 
650 0 7 |a metabolismus lipidů  |2 czmesh 
650 0 7 |a metabolismus sacharidů  |2 czmesh 
650 0 7 |a nutriční terapie  |2 czmesh 
650 0 7 |a onkologičtí pacienti  |7 ph123743  |2 czenas 
650 0 7 |a potravní doplňky  |2 czmesh 
650 0 9 |a oncologic patients  |2 eczenas 
650 0 2 |a Carbohydrate Metabolism 
650 0 2 |a Dietary Supplements 
650 0 2 |a Enteral Nutrition 
650 0 2 |a Lipid Metabolism 
650 0 2 |a Nutrition Therapy 
655 7 |a diplomové práce  |7 fd132022  |2 czenas 
655 9 |a master's theses  |2 eczenas 
700 1 |a Hadašová, Eva,  |d 1941-  |7 jk01032961  |4 ths 
710 2 |a Masarykova univerzita.  |b Farmakologický ústav  |7 xx0036698  |4 dgg 
CAT |a GREGROVA  |b 02  |c 20201125  |l MUB01  |h 0949 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20210106  |l MUB01  |h 0159 
CAT |c 20210111  |l MUB01  |h 1220 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20210528  |l MUB01  |h 0103 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1039 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 2024 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1321 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2021-01-11 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m VYSPR  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 SKLAD  |b KUK - sklad  |3 LF-K-17091  |6 3147083966  |5 3147083966  |8 20201125  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |r 20201125  |s převod 
AVA |a MED50  |b KUK  |c KUK - sklad  |d LF-K-17091  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j SKLAD