Alternativní způsoby stravování a jejich výskyt u středoškolské mládeže v Brně /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Daňková, Zdeňka, 1978- (Dissertant)
Other Authors: Matějová, Halina, 1954- (Thesis advisor)
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: 2001
Subjects:
Cover Image
LEADER 02275ntm a22005537i 4500
001 MUB01006473616
003 CZ BrMU
005 20201112084655.0
008 201111s2001 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2021-01-11 
040 |a BOD002  |b cze  |e rda 
072 7 |a 613  |x Hygiena. Lidské zdraví  |2 Konspekt  |9 14 
080 |a 612.39  |2 MRF 
080 |a 613.2  |2 MRF 
080 |a 316.346.32-053.6  |2 MRF 
100 1 |a Daňková, Zdeňka,  |d 1978-  |7 mzk2004242143  |4 dis 
245 1 0 |a Alternativní způsoby stravování a jejich výskyt u středoškolské mládeže v Brně /  |c Zdenka Vašíčková 
264 0 |c 2001 
300 |a 68 listů, 9 nečíslovaných listů příloh 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
500 |a Vedoucí práce: Halina Matějová 
502 |a Bakalářská práce (Bc.)--Masarykova univerzita, Lékařská fakulta, 2001 
650 0 7 |a alternativní výživa  |2 CZ-BrMU 
650 0 7 |a dieta vegetariánská  |2 czmesh 
650 0 7 |a potravinová pyramida  |2 CZ-BrMU 
650 0 7 |a středoškolští studenti  |7 ph126243  |2 czenas 
650 0 7 |a výživa člověka  |7 ph127487  |2 czenas 
650 0 9 |a human nutrition  |2 eczenas 
650 0 9 |a secondary school students  |2 eczenas 
650 0 2 |a Diet, Vegetarian 
651 7 |a Brno (Česko)  |7 ge134084  |2 czenas 
651 9 |a Brno (Czechia)  |2 eczenas 
655 7 |a bakalářské práce  |7 fd132403  |2 czenas 
655 9 |a bachelor's theses  |2 eczenas 
700 1 |a Matějová, Halina,  |d 1954-  |7 mzk2006363657  |4 ths 
710 2 |a Masarykova univerzita.  |b Lékařská fakulta  |7 kn20010709277  |4 dgg 
CAT |a GREGROVA  |b 02  |c 20201111  |l MUB01  |h 1100 
CAT |a VASICEK  |b 02  |c 20201112  |l MUB01  |h 0846 
CAT |c 20210111  |l MUB01  |h 1220 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1038 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 2024 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1321 
CAT |a PTICHAX  |b 02  |c 20211029  |l MUB01  |h 1013 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2021-01-11 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m VYSPR  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 SKLAD  |b KUK - sklad  |3 LF-K-17045  |6 3147083856  |5 3147083856  |8 20201111  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |r 20201111  |s převod 
AVA |a MED50  |b KUK  |c KUK - sklad  |d LF-K-17045  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j SKLAD