Proměny novinářské etiky /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Moravec, Václav, 1974- (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Academia, 2020
Edition:Vydání první
Series:Společnost (Academia) ; sv. 39
Subjects:
LEADER 02293nam a22004937i 4500
001 MUB01006471963
003 CZ BrMU
005 20201007134654.0
008 201006s2020 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2021-01-11 
020 |a 978-80-200-3111-2 
040 |a BOD022  |b cze  |e rda 
072 7 |a 070  |x Noviny. Tisk. Žurnalistika  |2 Konspekt  |9 12 
080 |a 070  |2 MRF 
080 |a 070.11  |2 MRF 
080 |a (048.8)  |2 MRF 
100 1 |a Moravec, Václav,  |d 1974-  |7 jo2003197015  |4 aut 
245 1 0 |a Proměny novinářské etiky /  |c Václav Moravec 
250 |a Vydání první 
264 1 |a Praha :  |b Academia,  |c 2020 
300 |a 467 stran :  |b ilustrace 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
490 1 |a Společnost ;  |v sv. 39 
650 0 7 |a žurnalistika  |7 ph117282  |2 czenas 
650 0 7 |a novinářská etika  |7 ph123341  |2 czenas 
650 0 9 |a journalism  |2 eczenas 
650 0 9 |a journalistic ethics  |2 eczenas 
655 7 |a monografie  |7 fd132842  |2 czenas 
655 9 |a monographs  |2 eczenas 
830 0 |a Společnost (Academia) ;  |v sv. 39 
CAT |a PUTNOVA  |b 02  |c 20201006  |l MUB01  |h 1418 
CAT |a FUKSOVA  |b 02  |c 20201007  |l MUB01  |h 1346 
CAT |c 20210111  |l MUB01  |h 1219 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2021-01-11 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 ESF  |a Ekonomicko-správní fakulta  |2 VOLNY  |b volný výběr  |3 SOC-945  |5 4200482960  |8 20201006  |f 70  |f Prezenční  |g 219/20  |r 20201006 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 ESF  |a Ekonomicko-správní fakulta  |2 VOLNY  |b volný výběr  |3 SOC-945  |5 4200482961  |8 20201006  |f 74  |f Měsíční  |g 219/20  |r 20200929 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 ESF  |a Ekonomicko-správní fakulta  |2 VOLNY  |b volný výběr  |3 SOC-945  |5 4200482962  |8 20201006  |f 74  |f Měsíční  |g 219/20  |r 20201006 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FSS  |a Fakulta sociálních studií  |2 VVFSS  |b volný výběr  |3 A3-1105  |5 4240787491  |8 20201218  |f 70  |f Prezenční  |r 20201218  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FSS  |a Fakulta sociálních studií  |2 VVFSS  |b volný výběr  |3 A3-1105  |5 4240787492  |8 20201218  |f 74  |f Měsíční  |r 20201218  |s kup 
AVA |a ECO50  |b ESF  |c volný výběr  |d SOC-945  |e available  |t K dispozici  |f 3  |g 0  |h N  |i 0  |j VOLNY 
AVA |a SOC50  |b FSS  |c volný výběr  |d A3-1105  |e available  |t K dispozici  |f 2  |g 1  |h N  |i 0  |j VVFSS