Kronika nacismu : komiksový příběh nacismu od jeho zrodu po pád /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Ležák, Zdeněk, 1974- (Author)
Other Authors: Dušek, Jakub, 1982- (Illustrator)
Format: Book
Language:Czech
Published: V Brně : Edika, 2019
Edition:1. vydání
Subjects:
LEADER 02073cam a2200565 i 4500
001 MUB01006470254
003 CZ BrMU
005 20200908120709.0
008 190904s2019 xr abc g 0|0 1 cze
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2020-09-21 
015 |a cnb003131276 
020 |a 978-80-266-1449-4  |q (vázáno) :  |c Kč 399,00 
035 |a (OCoLC)1127276918 
035 |a (CZ-PrNK)nkc20193131276 
040 |a OLA001  |b cze  |d BOD003  |e rda 
072 7 |a 329  |x Politické strany a hnutí  |2 Konspekt  |9 15 
080 |a 329.18  |2 MRF 
080 |a 329.17  |2 MRF 
080 |a (0:82-96)  |2 MRF 
080 |a (084.1)  |2 MRF 
100 1 |a Ležák, Zdeněk,  |d 1974-  |7 xx0119846  |4 aut 
245 1 0 |a Kronika nacismu :  |b komiksový příběh nacismu od jeho zrodu po pád /  |c Zdeněk Ležák, Jakub Dušek 
250 |a 1. vydání 
264 1 |a V Brně :  |b Edika,  |c 2019 
300 |a 99 stran, 60 nečíslovaných stran :  |b barevné ilustrace, mapy, portréty ;  |c 31 cm 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
336 |a statický obraz  |b sti  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
500 |a Ilustrace: Jakub Dušek 
648 4 |a do 1945 
650 0 7 |a fašismus  |7 ph120146  |2 czenas 
650 0 7 |a nacismus  |7 ph115411  |2 czenas 
650 0 9 |a fascism  |2 eczenas 
650 0 9 |a Nazism  |2 eczenas 
655 7 |a literatura faktu  |7 fd132773  |2 czenas 
655 7 |a komiksy  |7 fd131978  |2 czenas 
655 9 |a non-fiction  |2 eczenas 
655 9 |a comics  |2 eczenas 
700 1 |a Dušek, Jakub,  |d 1982-  |7 osa2017965585  |4 ill 
CAT |a PELOUSKOVA  |b 02  |c 20200908  |l MUB01  |h 1207 
CAT |c 20200921  |l MUB01  |h 1103 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1038 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 2024 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1319 
SID |a Z39  |b JIB-01-Z 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2020-09-21 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 KSUT  |b ÚK - suterén  |3 B-LEŽÁ  |5 3201106859  |8 20200908  |f 74  |f Měsíční  |r 20200908 
AVA |a PED50  |b PEDF  |c ÚK - suterén  |d B-LEŽÁ  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 1  |j KSUT