Na vlnách dějin : minulost - přítomnost - budoucnost českého dějepisectví /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Nodl, Martin, 1968- (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Argo, 2020
Edition:Vydání první
Series:Historické myšlení (Argo) ; svazek 82
Subjects:
LEADER 02771nam a22006617i 4500
001 MUB01006466564
003 CZ BrMU
005 20200729075930.0
008 200703s2020 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2020-09-21 
015 |a cnb003240697 
020 |a 978-80-257-3155-0 
040 |a BOD001  |b cze  |e rda 
072 7 |a 930  |x Historická věda. Pomocné vědy historické. Archivnictví  |2 Konspekt  |9 8 
080 |a 930(091)  |2 MRF 
080 |a 94(437.3)  |2 MRF 
080 |a 930  |2 MRF 
080 |a 930-051  |2 MRF 
080 |a (048.8)  |2 MRF 
080 |a (082.21)  |2 MRF 
100 1 |a Nodl, Martin,  |d 1968-  |7 jo20000069652  |4 aut 
245 1 0 |a Na vlnách dějin :  |b minulost - přítomnost - budoucnost českého dějepisectví /  |c Martin Nodl 
250 |a Vydání první 
264 1 |a Praha :  |b Argo,  |c 2020 
300 |a 339 stran 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
490 1 |a Historické myšlení ;  |v svazek 82 
648 7 |a 19.-20. století  |7 ch757015  |2 czenas 
648 7 |a 19.-21. století  |7 ch757016  |2 czenas 
650 0 7 |a dějiny historiografie  |7 ph562347  |z Česko  |2 czenas 
650 0 7 |a historiografie  |7 ph114672  |z Česko  |y 19.-21. století  |2 czenas 
650 0 7 |a historiografie  |7 ph114672  |x metodologie  |2 czenas 
650 0 7 |a historici  |7 ph114665  |y 19.-20. století  |2 czenas 
650 0 9 |a history of historiography  |z Czechia  |2 eczenas 
650 0 9 |a historiography  |z Czechia  |y 19th-21st centuries  |2 eczenas 
650 0 9 |a historiography  |x methodology  |2 eczenas 
650 0 9 |a historians  |y 19th-20th centuries  |2 eczenas 
651 7 |a Česko  |7 ge128065  |x dějiny  |2 czenas 
651 9 |a Czechia  |x history  |2 eczenas 
655 7 |a studie  |7 fd133597  |2 czenas 
655 7 |a výbory  |7 fd133853  |2 czenas 
655 9 |a studies  |2 eczenas 
655 9 |a selected works  |2 eczenas 
830 0 |a Historické myšlení (Argo) ;  |v svazek 82 
CAT |a CHLADILOVA  |b 02  |c 20200703  |l MUB01  |h 1253 
CAT |a SVOBODOVA  |b 02  |c 20200723  |l MUB01  |h 0656 
CAT |a CERVINKOVA  |b 02  |c 20200729  |l MUB01  |h 0759 
CAT |c 20200921  |l MUB01  |h 1103 
CAT |c 20200928  |l MUB01  |h 0449 
M54 |a 930.1 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2020-09-21 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 VYBER  |b volný výběr  |3 930.1-NODL1-1  |5 2572004059  |4 *  |8 20200703  |f 74  |f Měsíční  |r 20200703  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - historicky ustav  |2 FFUHV  |b historický ústav  |3 8.1d-NODL-1  |5 2572004157  |4 *--zakázka 2808  |8 20200713  |f 74  |f Měsíční  |r 20200713  |s grant3100 
AVA |a FIL50  |b FF  |c volný výběr  |d 930.1-NODL1-1  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j VYBER 
AVA |a FIL50  |b FFUHV  |c historický ústav  |d 8.1d-NODL-1  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j FFUHV