Dům plný zvířátek : najdi všechna zvířátka - Konečná, Sabina, 1986- (Albatros, 2020)
Interaktivní knížka s odklápěcími částmi stránek, kde jsou ukrytá zvířátka, která utekla ze ZOO a chtějí prozkoumat dům lidí.