Cultural psychiatry /

Saved in:
Bibliographic Details
Other Authors: Alarcón, Renato D. (Editor)
Format: Book
Language:English
Published: Basel : Karger, [2013]
Series:Advances in psychosomatic medicine (Karger) ; vol. 33
Subjects:
LEADER 01994nam a22005177i 4500
001 MUB01006463487
003 CZ BrMU
005 20200519081344.0
008 200519t20132013sz ||||| |||||||||||eng d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2020-09-21 
020 |a 978-3-318-02394-7  |q (vázáno) 
040 |a BOD003  |b cze  |e rda 
072 7 |a 616.89  |x Psychiatrie  |2 Konspekt  |9 14 
080 |a 616.89  |2 MRF 
080 |a 159.9.072.5  |2 MRF 
080 |a 613.86:616  |2 MRF 
080 |a (048.8)  |2 MRF 
080 |a (082)  |2 MRF 
245 0 0 |a Cultural psychiatry /  |c volume editor Renato D. Alarcón 
264 1 |a Basel :  |b Karger,  |c [2013] 
264 4 |c ©2013 
300 |a ix, 133 stran 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
490 1 |a Advances in psychosomatic medicine ;  |v vol. 33 
504 |a Obsahuje bibliografie, bibliografické odkazy a rejstříky 
650 0 7 |a psychiatrie  |7 ph115943  |2 czenas 
650 0 7 |a psychodiagnostika  |7 ph115947  |2 czenas 
650 0 7 |a psychosomatika  |7 ph124823  |2 czenas 
650 0 9 |a psychiatry  |2 eczenas 
650 0 9 |a psychodiagnostics  |2 eczenas 
650 0 9 |a psychosomatics  |2 eczenas 
655 7 |a studie  |7 fd133597  |2 czenas 
655 7 |a sborníky  |7 fd163935  |2 czenas 
655 9 |a studies  |2 eczenas 
655 9 |a papers of several authors  |2 eczenas 
700 1 |a Alarcón, Renato D.  |4 edt 
830 0 |a Advances in psychosomatic medicine (Karger) ;  |v vol. 33 
CAT |a PELOUSKOVA  |b 02  |c 20200519  |l MUB01  |h 0813 
CAT |c 20200921  |l MUB01  |h 1102 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2020-09-21 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 K1P  |b ÚK - 1. podlaží  |3 204CULT  |5 3201105901  |8 20200519  |f 77  |f Dlouhodobá  |r 20200519 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 K1P  |b ÚK - 1. podlaží  |3 204CULT  |5 3201105909  |8 20200519  |f 77  |f Dlouhodobá  |r 20200519 
AVA |a PED50  |b PEDF  |c ÚK - 1. podlaží  |d 204CULT  |e unavailable  |t Není k dispozici  |f 2  |g 2  |h N  |i 0  |j K1P