Vitamin D v potravinách a stanovení jeho dietární expozice v ČR /

Dietární zdroje vitaminu D hrají klíčovou roli v době, kdy se vlivem limitujících faktorů, ať už vnějšího prostředí nebo na straně jednotlivce, nelze plně spoléhat na jeho endogenní syntézu v kůži. Cílem práce je proto popsat, jaké jsou hlavní zdroje vitaminu D v obvyklé stravě české populace straší...

Celý popis

Uloženo v:
Podrobná bibliografie
Hlavní autor: Bischofová, Svatava, 1984- (Autor práce)
Další autoři: Forejt, Martin, 1976- (Vedoucí práce)
Typ dokumentu: VŠ práce nebo rukopis
Jazyk:Čeština
Vydáno: 2020
Témata:
On-line přístup:https://is.muni.cz/th/y9vk2/
Obálka
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
Popis Stav Knihovna Sbírka Signatura Poznámky Čárový kód
Dostupné
Prezenční SKLAD
Knihovna univerzitního kampusu KUK - sklad LF-K-17284 3147085652