Vitamin D v potravinách a stanovení jeho dietární expozice v ČR /
Dietární zdroje vitaminu D hrají klíčovou roli v době, kdy se vlivem limitujících faktorů, ať už vnějšího prostředí nebo na straně jednotlivce, nelze plně spoléhat na jeho endogenní syntézu v kůži. Cílem práce je proto popsat, jaké jsou hlavní zdroje vitaminu D v obvyklé stravě české populace straší...
Uloženo v:
Hlavní autor: | |
---|---|
Další autoři: | |
Typ dokumentu: | VŠ práce nebo rukopis |
Jazyk: | Čeština |
Vydáno: |
2020
|
Témata: | |
On-line přístup: | https://is.muni.cz/th/y9vk2/ |
Pro rezervaci/výpůjčku fyzického dokumentu se přihlaste.
Popis | Stav | Knihovna | Sbírka | Signatura | Poznámky | Čárový kód |
---|---|---|---|---|---|---|
Dostupné Prezenční SKLAD |
Knihovna univerzitního kampusu | KUK - sklad | LF-K-17284 | 3147085652 |