Time's Up! : junior : varianta pro nejmladší hráče - Sarrett, Peter (Mindok, 2004)
Dětská varianta párty hry Timeʼs Up, která je kooperativní (hraje se tedy společně proti hře) a přizpůsobená pro hraní i s menšími dětmi, které ještě nedovedou číst.