V pasti - Březina, Jan (Mindok, 2019)
Týmová párty hra se slovy v atraktivním fantasy prostředí. Každý tým představuje skupinku dobrodruhů, která se snaží projít podzemím, dostat se k nestvůře a porazit ji jako první. Podzemí je plné nejen nástrah - především slovních pastí, jež na vás líčí soupeři, ale i kleteb a monster.