Všeobecná nauka o člověku jako základ pedagogiky /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Steiner, Rudolf, 1861-1925 (Author)
Other Authors: Hudeček, Ferdinand (Translator), Dostal, Jan, 1920-2015 (Translator)
Format: Book
Language:Czech
Published: Březnice : IOANES, 1996
Edition:Vydání první
Subjects:
LEADER 02198nam a22005777i 4500
001 MUB01006459689
003 CZ BrMU
005 20200210145654.0
008 200206s1996 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2020-04-14 
020 |a 80-902100-1-5 
040 |a BOD003  |b cze  |e rda 
041 1 |a cze  |h ger 
072 7 |a 37  |x Výchova a vzdělávání  |2 Konspekt  |9 22 
080 |a 37.015.3  |2 MRF 
080 |a 37.091.4  |2 MRF 
080 |a (042.3)  |2 MRF 
080 |a 373:371.4  |2 MRF 
080 |a 141.333  |2 MRF 
100 1 |a Steiner, Rudolf,  |d 1861-1925  |7 jn19990009728  |4 aut 
240 1 0 |a Allgemeine Menschenkunde als Grundlage der Pádagogik.  |l Česky 
245 1 0 |a Všeobecná nauka o člověku jako základ pedagogiky /  |c Rudolf Steiner ; přeložili Ferdinand Hudeček a Jan Dostal 
250 |a Vydání první 
264 1 |a Březnice :  |b IOANES,  |c 1996 
300 |a 214 stran :  |b ilustrace 
336 |a text  |b txt  |2 rdacontent 
337 |a bez média  |b n  |2 rdamedia 
338 |a svazek  |b nc  |2 rdacarrier 
500 |a Poznámky k textu 
650 0 7 |a antropozofie  |7 ph118535  |2 czenas 
650 0 7 |a pedagogická psychologie  |7 ph124012  |2 czenas 
650 0 7 |a waldorfská pedagogika  |7 ph116719  |2 czenas 
650 0 7 |a waldorfské školy  |7 ph127492  |2 czenas 
650 0 9 |a anthroposophy  |2 eczenas 
650 0 9 |a educational psychology  |2 eczenas 
650 0 9 |a Waldorf education  |2 eczenas 
650 0 9 |a Waldorf schools  |2 eczenas 
655 7 |a přednášky  |7 fd133199  |2 czenas 
655 9 |a lectures  |2 eczenas 
700 1 |a Hudeček, Ferdinand  |7 xx0127861  |4 trl 
700 1 |a Dostal, Jan,  |d 1920-2015  |7 jk01022797  |4 trl 
CAT |a PELANKOVA  |b 02  |c 20200206  |l MUB01  |h 1012 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20200210  |l MUB01  |h 1456 
CAT |c 20200414  |l MUB01  |h 0950 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1036 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 2022 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1316 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2020-04-14 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PEDF  |a Pedagogická fakulta  |2 KDEP  |b ÚK - depozitář  |3 DI-6726  |5 3201096133  |8 20200206  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |r 20200206  |s nahrada 
AVA |a PED50  |b PEDF  |c ÚK - depozitář  |d DI-6726  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 1  |j KDEP